Pop-up Image

Join our Mailing List

Sign up to receive our email updates

[contact-form-7 404 "Not Found"]

En les seves conferències, la Núria narra el seu recorregut esportiu a partir d’una filosofia de vida basada en la mentalitat positiva i la força de voluntat.

Núria Picas i una vida

“Només aquells que s’arrisquen a anar massa lluny arriben a descobrir com de lluny poden anar”, T.S Eliot
Saber-ne més

Il·lusió, passió, sacrifici, satisfacció… A partir del repàs a la seva trajectòria professional, la Núria ofereix conferències motivacionals amb l’objectiu d’ajudar a qualsevol que l’escolti a acostar-se una mica més als seus somnis.

Les seves paraules es barregen amb l’optimisme que la caracteritza i que farà adonar a l’espectador que quan es vol es pot.

Estretament lligat a la conferència ‘Núria Picas i una vida’, està el seu primer llibre: ‘Córrer per ser lliure’. Publicat al 2015, recull totes les vivències que la Núria comparteix en primera persona a les seves xerrades.

Home to Home

“Arriscar és navegar harmoniosament sobre les onades”
Saber-ne més

‘Un homenatge als meus dos jardins de casa: Carros de Foc i Cavalls del Vent’. El Juny de 2015, Núria Picas es va proposar un repte únic: el Home To Home, enllaçar dues travesses mítiques de Catalunya en el mínim temps possible. Unir els llocs on entrena i on ha après a estimar la muntanya, dos recorreguts molt personals i amb un valor sentimental molt fort.

Somnis, amics, equip, patiment, alegries, nous reptes… se succeixen al llarg de les 25h52’ que la Núria passa completant un nou somni.


La millor corredora del món en llarga distància explica en aquesta conferència la gestació i la realització del Home To Home, el seu homenatge a la muntanya.

Sol·licitar Conferència