[edgtf_section_title position=”” title_tag=”” title=”Entrenament”]

Amant de l’esport i la natura, a la Núria la podem veure practicant tota mena d’esports com l’esquí de muntanya, el trail running, l’alpinisme, la bicicleta de carretera o la seva altra gran passió, l’escalada en roca.

Això si, quan està en plena temporada posa una mica d’ordre en tot aquest desgavell i segueix un pla d’entrenament per poder arribar en plena forma a les cites marcades al calendari.

Aquest entrenament es basa en alternar la cursa a peu amb l’esquí de muntanya a l’època hivernal, o la cursa a peu amb la bicicleta de carretera quan arriba el bon temps, d’aquesta manera les sessions es fan més amenes i s’eviten sobrecàrregues i possibles lesions a l’evitar l’impacte amb el terra que suposaria córrer cada dia.

Dels set dies que té la setmana, la Núria en descansa un, normalment els dissabtes, però sempre diu que aquest és l’entrenament més important, ja que es tracta d’assimilar tota la càrrega i deixar regenerar el cos.

El Berguedà és el seu jardí de casa, i els seus llocs preferits són els Rasos de Peguera, el Pedraforca, la Vall de Boí i la Serra del Cadí, sense oblidar-se de la seva muntanya màgica, Montserrat, on l’ha vist néixer i créixer com a esportista.

El treball específic el realitza a les instal.lacions que li proporciona el Camping Berga Resort, on a banda de fer tot el treball de musculació, gaudeix del circuit termal d’aigües i zona de realx per portar a terme una bona recuperació.

I quin és el secret?

El secret és no parar, ser perseverant, gaudir al màxim de cada sortida, amb mentalitat positiva, força de voluntat per superar els obstacles que ens anem trobant, i fer de cada passa un camí que ens porti a assolir la nostra fita.

A la Núria no li agrada parlar de límits…quin és el seu límit? El seu límit arribarà quan deixi de gaudir.

[edgtf_image_gallery number_of_columns=”4″ images=”3135,3136,3131,3137″ image_size=”400×300″]