“No hi ha res que t’asseguri l’èxit. Hi ha, però algunes coses que el fan més probable. Centra’t en aquestes”

Atleta professional de trail, especialitzada en curses de llarga distància. Apassionada de l’esport i amant de la natura.

El massís de Montserrat la va veure créixer com a esportista, i és aquí on va descobrir el món de la muntanya, passió que li van saber transmetre els seus pares des de ben petita. 

L’any 2000, un greu accident d’escalada a Montserrat la va apartar de la competició. Els metges li van dir que no tornaria mai més a córrer. Contra tot pronòstic, una dècada més tard, es va proclamar Campiona de la Copa del Món d’Ultra trails. 

A partir d’allà, va iniciar una carrera esportiva plena d’èxits esportius amb victòries en proves icòniques arreu del món.

Neix el primer training camp per a majors de 18 anys relacionat amb l’entrenament de les curses de muntanya

 

En aquest training camp es perfeccionaran aspectes tècnics del trail gràcies a l’experiència que la Núria ha anat adquirint al llarg de la seva carrera esportiva, amb l’objectiu principal de compartir aprenentatges i gaudir de l’esport i la natura en un entorn privilegiat.

TRAINING CAMP

Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse jarl aliqua llevame al sircoo. De la pradera ullamco qué dise usteer está la cosa muy malar.

TALKS

Vols saber el meu recorregut esportiu a partir d’una filosofia de vida basada en la mentalitat positiva i la força de voluntat?

TRAINING CAMP

Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse jarl aliqua llevame al sircoo. De la pradera ullamco qué dise usteer está la cosa muy malar.